UCN Studenter-akademiet – Endnu et af mine babyer ved UCN der startede ud som et frivilligt græsrods projekt, og blev til et studiejob fyldt med passion.

Det startede alt sammen med at UCN’s iværksætterkonsulent Anni samlede 10 stykker studerende fra alle campus’s i Aalborg til en workshop som havde et udgangspunk men intet bestemt resultat. Vi studerende idegenererede på livet løs over to eftermiddage, med kyndig guidance af Anni og hendes praktikant Nina. På en lille sidenote endte det faktisk med at blive Ninas afhandlingsprojekt!
Men alle ideerne blev snævret ind og et navn fundet. Vi kom frem til at vidensdeling skulle være det store fokus, men vi ville også gerne have to perspektiver – det faglige og det sociale. På en eller anden måde har akademiet udviklet sig til at vi kombinere de to. Dertil udviklede det sig også til at vi skulle benytte de ressourcer vi har, og ønskede alle en større kontakt mellem de studerende både på det helt store plan, hvor vi ønskede mere samarbejde på tværs af campuses men også på et mindre plan, hvor vi ønskede mere samarbejde mellem de enkelte studieretninger på de enkelte campuses.

Nu her et år efter at den første workshop blev afholdt, tror jeg på at vi har fundet vores kerneydelse: Vidensdeling, hvor hovedafsenderen er en eller flere studerende og i nogle tilfælde tidligere studerende.

Min rolle er at tage sig af de sociale medier samt at være campus ansvarlig for business campussen på Hobrovej.